Sari la conținut


Poză

Afiseaza subforumurile pe 3 coloane


  • Te rog autentifică-te pentru a răspunde
11 răspunsuri la acest topic

#1 SiMpLy

SiMpLy

    Advanced Member

  • Moderators
  • 47 posturi

Postat 29 februarie 2012 - 05:59

Imagine postată

Pentru ca subforumurile tale sa arate ca in imaginea de mai sus trebuie sa parcurgi urmatorii pasi :

Mergi la:
AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > ipb_styles.css


Adauga la sfarsitul CSS-ului:

table.ipb_table ol.subforums1 {margin-top: 3px;float: left;width: 33%;}table.ipb_table ol.subforums1 li{background: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums1 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_new.png'); }table.ipb_table ol.subforums2 {width: 33%;overflow: hidden;}table.ipb_table ol.subforums2 li {background: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums2 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_new.png'); }table.ipb_table ol.subforums3 {width: 33%;overflow: hidden;}table.ipb_table ol.subforums3 li {background: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums3 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_new.png'); }

In codul de mai sus trebuie sa editezi link-urile catre imaginile "subforum_new.png" si "subforum_nonew.png".
Trebuie editat directorul forumului (daca este altul decat "/forum") si directorul cu imaginile temei (in loc de "marble" scrie numele directorului cu imaginile temei tale) !
Daca imaginile "subforum_new.png" si "subforum_nonew.png" au alt nume trebuie editate si ele !


Mergi la:
AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > Board Index > boardIndexTemplate

Cauta:
<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums' id='subforums_{$forum_data['id']}'>												   <foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data">													  <if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if>															<a href="{parse url="showforum={$__data[0]}" seotitle="{$__data[2]}" template="showforum" base="public"}" title='{$this->lang->words['go_to_forum']}'>{$__data[1]}</a>												 </li>											  </foreach>											 </ol>


Inlocuieste ce e mai sus cu:
<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums2' id='subforums_{$forum_data['id']}'><foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data"></ol> <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums3' id='subforums_{$forum_data['id']}'><if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if></foreach></ol> <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums' id='subforums_{$forum_data['id']}'><foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data"></ol> <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums1' id='subforums_{$forum_data['id']}'><if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if><a href="{parse url="showforum={$__data[0]}" seotitle="{$__data[2]}" template="showforum" base="public"}" title='{$this->lang->words['go_to_forum']}'>{$__data[1]}</a></li></foreach></ol>


Daca vrei sa faci aceeasi chestie si in Forum View, mergi la:
AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > Forum View > forumIndexTemplate

si fa acelasi lucru ca in boardIndexTemplate !



Numai bine !


Autor: SiMpLy

#2 UzZy112

UzZy112

    Newbie

  • Members
  • Punct
  • 9 posturi

Postat 31 martie 2012 - 07:36

mie imi da eroare adik imi apare coloanele alea goale,
Si subforumurile pline ce fac?

Adik apar de 2 ori..

#3 SiMpLy

SiMpLy

    Advanced Member

  • Moderators
  • 47 posturi

Postat 01 aprilie 2012 - 06:31

Ai editat in css ce am specificat eu ?

#4 UzZy112

UzZy112

    Newbie

  • Members
  • Punct
  • 9 posturi

Postat 03 aprilie 2012 - 01:33

tema o am Deflection si in loc de marble am pus Deflection

asa imi apare

Imagine postată

#5 WopsS

WopsS

    Newbie

  • Members
  • Punct
  • 3 posturi

Postat 20 aprilie 2012 - 02:50

Dute la:
AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > ipb_styles.css

Adauga urmatoarea linie la sfarsitul css-ului
table.ipb_table ol.subforums1 {margin-top: 3px;float: left;width: 33%;}table.ipb_table ol.subforums1 li{background: url('http://www.invisionpower.ro/public/style_images/master/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums1 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('http://www.invisionpower.ro/public/style_images/master/subforum_new.png'); }table.ipb_table ol.subforums2 {width: 33%;overflow: hidden;}table.ipb_table ol.subforums2 li {background: url('http://www.invisionpower.ro/public/style_images/master/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums2 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('http://www.invisionpower.ro/public/style_images/master/subforum_new.png'); }table.ipb_table ol.subforums3 {width: 33%;overflow: hidden;}table.ipb_table ol.subforums3 li {background: url('http://www.invisionpower.ro/public/style_images/master/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums3 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('http://www.invisionpower.ro/public/style_images/master/subforum_new.png'); }

Apoi salveaza.

Dute la:
AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > Board Index > boardIndexTemplate

Cauta:
						  <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums' id='subforums_{$forum_data['id']}'>
						   <foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data">
							<if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if>
								 <a href="{parse url="showforum={$__data[0]}" seotitle="{$__data[2]}" template="showforum" base="public"}" title='{$this->lang->words['go_to_forum']}'>{$__data[1]}</a>
							</li>
						   </foreach>
						  </ol>

Inlocuieste cu:
<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums2' id='subforums_{$forum_data['id']}'>
<foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data">
</ol>
<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums3' id='subforums_{$forum_data['id']}'>
<if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if>
</foreach>
</ol>

<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums' id='subforums_{$forum_data['id']}'>
<foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data">
</ol>
<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums1' id='subforums_{$forum_data['id']}'>
<if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if>
<a href="{parse url="showforum={$__data[0]}" seotitle="{$__data[2]}" template="showforum" base="public"}" title='{$this->lang->words['go_to_forum']}'>{$__data[1]}</a></li>
</foreach>
</ol>

Cauta:
<td class='col_c_stats ipsType_small'>
						 <ul>
						  <li>{$forum_data['topics']} {$this->lang->words['topics']}</li>
						  <li>{$forum_data['posts']} {$this->lang->words['replies']}</li>
						 </ul>
					</td>

Sterge sau inlocuieste cu:
<!--				<td class='col_c_stats ipsType_small'>
						 <ul>
						  <li>{$forum_data['topics']} {$this->lang->words['topics']}</li>
						  <li>{$forum_data['posts']} {$this->lang->words['replies']}</li>
						 </ul>
					</td>  -->

Apoi salveaza

#6 xDeiu

xDeiu

    Member

  • Members
  • PunctPunct
  • 10 posturi

Postat 15 mai 2012 - 05:37

Simply, mie mi-a facut un baiat prin teamviewer acest lucru, insa acum au disparut acele "+". Cum pot face sa apara iarasi ?

#7 Petruț

Petruț

    Member

  • Members
  • PunctPunct
  • 22 posturi

Postat 15 mai 2012 - 06:40

N-ai bagat ce ti-a cerut in CSS, deasta nu mai ai acele ”plusuri”

Autor: SiMpLy

:-? nu prea cred :))

#8 Nitro

Nitro

    Newbie

  • Members
  • Punct
  • 2 posturi

Postat 09 iulie 2012 - 04:29

Eu introduc toate datele dar nici o schimbare
Tema este twilight am imaginile pt new and no new
Ma poate ajuta cineva

#9 IoNuTz

IoNuTz

    Member

  • Members
  • PunctPunct
  • 10 posturi

Postat 03 august 2012 - 11:11

Daca aveti thema Deflection loata dupa forumuri inafara de cel de la ipb original daia nu va merge pentru ca cea de pe net e buguita :)

#10 SiMpLy

SiMpLy

    Advanced Member

  • Moderators
  • 47 posturi

Postat 14 august 2012 - 08:28

Eu introduc toate datele dar nici o schimbare
Tema este twilight am imaginile pt new and no new
Ma poate ajuta cineva


Mai incearca odata, poate nu ai facut corect modificarile, posteaza aici liniile modificate cum zice in tutorial.

#11 Winter

Winter

    Newbie

  • Members
  • Punct
  • 1 posturi

Postat 17 iunie 2015 - 09:28

url('/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png

url('/forum/public/style_images/marble/subforum_new.png

 

"marble" trebuie modificat cu numele folderului imaginilor temei adica in public_html > public > styles_images > si folderul temei

pentru acele + baftă :D

P.S: @Simply , acest tutorial nu este făcut de tine , păstrează drepturile de autor te rog xD .



#12 mr.franta

mr.franta

    Newbie

  • Members
  • Punct
  • 2 posturi

Postat 30 iunie 2016 - 07:41

De cele mai multe ori nu trebuie modificari in template-uri.

IPB are o structura foarte bine organizata si aranjata incat se poate fi modificata doar prin css (in 90% din cazuri).

Subforum-urile deja au data o clasa sau un id,asa ca toti cei care fac modificari vreti sa va puneti doar semnatura pe un tutorial.

Nu inteleg de ce va chinuiti.

Trebuie doar sa introduceti un cod css

table.ipb_table .subforums li{
display: inline-block;
min-width: 30%;
text-align: left;
}

Iar daca aveti latimea forumlui fixa adaugati in css

table.ipb_table .subforums li{
display: inline-block;
min-width: 120px;
text-align: left;
}

Modificati latimea 120px in functie de cum aveti forumul de lat.

130px,140px,150px sau chiar mai mica daca forumul are dimensiunea de sub 1000px

100px,90px si tot asa.

 

 

PS: Folosesc forumgratuit,si cunoscator de html/css indiferent de platforma folosita html/css ramane mereu acelas.






0 utilizatori citesc acest topic

0 membrii, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi